Å lære seg å flette håret, til trendy frisyre !

Det er så “in” å flette langt hår for tiden. Det begynte såklart med at en kjendis begynte med det. La bilder ut på Instagram og hun hadde mange følgere, det forklarer mengden som så det hele. Nå finnes det jo også mange andre fine varianter med flette frisyrer. Og du kan jo begynne med den her, som er forholdsvis enkel for til og med nybegynnere !

 

Noen av flettefrisyrene behøver man ikke så veldig langt hår heller. Og vil man ha lengre, fyldigere hår, så kan man flette inn løshår. Mange bruker den metoden. Det er uante muligheter her, så bare gyv løs å prøv !

 

boxer_braid_008-1

 

Slike flette metoder er kjempekjekt å se på youtube og øve/lære seg å flette selv eller på andre. Dere har kanskje sett Flettemamma på God morgen Norge på  Tv2 ? Hun kan man følge på Instagram og hun har også egen kanal på Youtube.

Klikker du deg inn her, så finner du en veldig fin informativ og trinn for trinn video, over Utenpåliggende flette, en slik som kjendisen har blitt avbildet av flere ganger.

Som sagt så finnes det såå mange fine videoer av fletting, både på norsk og engelsk. Jeg kan gi deg link til Flettemamma’s youtube kanal

Er jo både fint og morsomt å variere hårstylen nå når våren og sommeren kommer. Manry har jo litt tid å øve seg på 17 mai/konfirmasjon/bryllups frisyren. Er mange fine festlige anledninger fremover nå.

 

Ha ei fin flettedag !

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s