Å lære seg å flette håret, til trendy frisyre !

Det er så “in” å flette langt hår for tiden. Det begynte såklart med at en kjendis begynte med det. La bilder ut på Instagram og hun hadde mange følgere, det forklarer mengden som så det hele. Nå finnes det jo også mange andre fine varianter med flette frisyrer. Og du kan jo begynne med den her, som er forholdsvis enkel for til og med nybegynnere !

 

Noen av flettefrisyrene behøver man ikke så veldig langt hår heller. Og vil man ha lengre, fyldigere hår, så kan man flette inn løshår. Mange bruker den metoden. Det er uante muligheter her, så bare gyv løs å prøv !

 

boxer_braid_008-1

 

Slike flette metoder er kjempekjekt å se på youtube og øve/lære seg å flette selv eller på andre. Dere har kanskje sett Flettemamma på God morgen Norge på  Tv2 ? Hun kan man følge på Instagram og hun har også egen kanal på Youtube.

Klikker du deg inn her, så finner du en veldig fin informativ og trinn for trinn video, over Utenpåliggende flette, en slik som kjendisen har blitt avbildet av flere ganger.

Som sagt så finnes det såå mange fine videoer av fletting, både på norsk og engelsk. Jeg kan gi deg link til Flettemamma’s youtube kanal

Er jo både fint og morsomt å variere hårstylen nå når våren og sommeren kommer. Manry har jo litt tid å øve seg på 17 mai/konfirmasjon/bryllups frisyren. Er mange fine festlige anledninger fremover nå.

 

Ha ei fin flettedag !

 

 

 

Leave a comment